keskiviikko 23. tammikuuta 2013

PSP


Pohjois-Suomen Pyöräily ry.

8 kommenttia:

 1. Hei,

  luin esittelysi tweetin linkin kautta. Silmääni pisti "legendaarinen" Atte Laineen nimi. Harvoin tapaa niin vastuutonta ja kepulia pyörämyyjää kuin hän oli. Täytyi oikeuteen viedä asioita selvitettävksi kun muuten ei halunnut selvittää, tuli oikeustapauksena ennakkotapaus Suomessa pyöräilyn alueella:)

  VastaaPoista
 2. Hmm...Atle ei Atte. Tuostapa en tiedä mitään. Tai sen verran muistelen, että homma toimi ainakin toisinpäin melkoisen tehokkaasti: asiakkaina olleet jälleenmyyjät jättivät laskuja maksamatta siihen malliin, että heikompaa hirvitti. Mutta työntekijänä nuo asiat eivät niin olleet esillä, sain kuitenkin sellaista käytännön oppia, jota ei mistään oppikirjoista opita. Jatkossa kommentit sitten nimellä, niin on mielekkäämpää kommentoidakin.

  VastaaPoista
 3. Hieno kirjoitus sun historiasta pyöräilijänä ja miksei muutenkin. Vaikka sun kirjoituksia aktiivisesti lukeekin niin aina oppii uutta. Ei muuta kun onnea uuteen tehtävään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaima kannustavasta palautteesta! Ja hyviä talvitreenejä enskesää ajatellen!

   Poista
 4. jee hyvä homma ja hieno esittely ! Pohjois-Suomen pyöräilyllä erinomaisen kiinnostava kalenteri tälle vuodelle, ja mitä parasta, junnuille että ikäihmisillekin tekemistä :) Kiitos tästä (taas)

  Köpi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Köpi! Kyllä löytyy kaikenlaista ajettavaa ja jokaiseen makuun. Toivotaan hyvää ajokautta itse kullekin!

   Poista
 5. Hieno kirjoitus ja kyllä sä pystyt ajamaan tuon matkan :-). Meillä esikoistytär (1-tyyppi ) pyöräili viime vuonna Route300:n. Isänsä oli kyllä mukana henkisenä turvana.

  t. Vehmaan nummi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kannustavasta viestistä! Hyvin on mennyt valmistautuminen ja ainakin 5-6h reissut ovat sujuneet kohtuu mukavasti. Eilen tuli ajettua toinen yli sadan km reissu ja sekin sujui kovasta kelistä huolimatta. GT:n mailerireitti on vaativa ja varsinkin viimeiset 30km syövät energiaa, joten siinä mielessä omia rajoja saa taas koetella!

   Poista