lauantai 1. joulukuuta 2012

Orjatar

Seitsemäs raita
Takana on raskas retki metsän siimeksesssä, Olalla kirves ja riista, polte sydämessä, Eteenpäin vie askel halun, läpi hangiston, Voimistuttaa tieto siitä, mitä perillä on! Orjatar! Kuule käskyni, ja tiedä paikkasi! Orjatar! Toteuta tahtoni, niin saat palkinnon! Jumalaisen nautinnon! 


Tuuli ulvoi nurkissa, pakkanen paukkui ja kietoi ulkopuolisen maailman pihtiotteeseen, joka viilsi ja raateli hitaasti mielen syvimmästäkin sopukasta. Siispä ahkeroin sisällä, omassa maailmassani.

Viidenkymmenen viiden minuutin kohdalla syöksyin seitsemännen raidan vasemmasta nurkasta sieluni silmin jonnekin kaukaisuuteen. Silmissäni siinsi kaukaisuudessa jokin mieletön, viekoitteleva ja jumalainen - nainen! Kohtalotar, yhtäaikaa taivaasta ja maasta! En tarponut kirves olalla hangessa, sen sijaan kiipesin hivuttavan uuvuttavaa vuorta, kammet natisten pohkeiden ankaran käskytyksen alla, kuuman ilman väreiden pyyhkiessä jokaista lihastani, jotka työstivät päämäärää, taistelivat mielen protestia vastaan. Kipua, tuskaa ja kärsimystä. Ketju valitti rattaan pykälissä, kun karu rutistus jatkui jatkumistaan.

Edessä on taisteluita kentillä kuoleman. Henki vaarassa aikana sodan tuhoisan! Mies taiston halujen, saa mitä ansaitsee, joten miellytä ja palvele, tai hän rankaisee! Orjatar! Kuule käskyni, ja tiedä paikkasi! Orjatar! Toteuta tahtoni, niin saat palkinnon! Jumalaisen nautinnon!


Hitaasti mutta varmasti saavutin naista, joka kiipesi viehkona vuoren laen saavuttaen - kuin erämaan kangastuksena kiusoitellen, janoisen tukehtuessa kitalakensa kuivuuteen. Mikä upe,a mieltä ja sielua kiihottava ilmestys. Mutta katso! Sinne se karkasi, mutkittelevaan laskuun kuin gaselli, kirmaten miljoonaa savannin kummuilla. TÄYSILLÄ PERÄÄN! Hyvä etten tipahtanut rotkon reunalta tyhjyyteen, kun kiihdytin aistit avoinna perään. Kuin viimeisessä hädässä, selkä seinää vasten, mitään kyseenalaistamatta, kärsimystä tuntematta.

Orjatar! Tule luokseni, ja tee lemmentaikasi! Orjatar! Kuule sanani,
sillä se on lakisi!Orjatar! Kuule käskyni, ja tiedä paikkasi! Orjatar! Toteuta tahtoni, niin saat palkinnon! Jumalaisen nautinnon


Sydän tuntui kurkussa asti, kiljuen lopeta tai kuole! Vailla ennakkoluuloja, vailla oletuksia havahduin hurmiosta. En löytänyt tuota ihanaa ilmestystä, en vaikka kuinka huusin ja etsin. Tuska vyöryi lihaksiini, puuduttaen ja kangistaen. Palaudu! Palaa takaisin! Missä olet? Ei auttanut mikään, olin eksynyt serpentiinien kiemuroissa, omien ajatusteni sokkeloissa. Ei auttanut laakson kirkas auringonpaiste, ei leppeä tuulen vire, ei raikas vuoristopuron virta, tai vihreiden lehmusten leppeä leikki illassa.

Havahduin puristaessani käden jäljet tankoon, maistellessa katkeran suloista hikipisaraa huuleni nurkasta. Rullasin hiljalleen, mieli ja sielu tyhjänä, väsyneenä..

Pimeys on nyt laskeutunut. Sammunut on tuli viimeinenkin. Sydänyönä aika tullut on, Käydä yksin taistohon.Kun yksin oot, eikä toivoa näy.Oot voimaton ja raskaaks taakka käy. Et luovuttaa saa, sillä rinnassasi hakkaa, sydän..

Lopuksi
Katsoin edessäni olevaa räsymattoa, sen seitsemättä raitaa. Hikipisarat valuivat joka puolelta kasvojani, keuhkot haukkoivat happea vielä palautuen kovasta rutistuksesta. 53x16, 166rpm ja kaikki irti mitä lähti. Vapaarullilla. Puolitoista tuntia saunalenkkinä, sisällä kun ulos ei tehnyt mieli. Sielä ulvoi puuskatuuli ja toistakymmenta astetta pakkasta. Mikä treeni tulikaan tehtyä! Pääsin irti tästä maailmasta, kuten parhaimmillaan saattaa käydä. Ei haittaa vaikka tuijotat räsymaton reunaa tai paneeliseinän oksia. Napeista tarjoutuu mahtavaa treenimusaa ja vire on hyvä. Pientä mielen viritystä ja silloin lähtee liitämään ja lentämään...!

Tuolta tarkemmat yksityiskohdat:
Movescount

Laitetaan nyt se hurmoksen virittänyt biisikin tähän maisteltavaksi!
Teräsbetoni - Orjatar

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti