lauantai 9. kesäkuuta 2012

Kuvakulmia

Kävin ulkoiluttamassa itseäni ja Scandalia eilen ja kännykkäkamera laukoi  jokusen kuvan reissun edetessä. Kävin ihailemassa upeita kiviä läheisellä kivirakalla, todellisia jääkauden jälkiä.

Ajelin lähiseudun tienoita ja vertailin taas, minkälainen tuntuma on erilaisissa maastoissa verrattuna HiFin täysjousitettuun menoon. Eikä voi edelleenkään moittia jäykkäperän kulkua. Päinvastoin, jopa umpimetsässä ajo on vähintään yhtä sujuvaa vaikka toki pahimmissa paikoissa meno tökkii hieman enemmän. Takajousitus nielee kuitenkin aika hyvin sitä isompaa epätasaisuutta. Mutta se putkelta-ajo on vain yhtä juhlaa Scandalilla. Kun edessä pitää 42 piikkisen ja pykältää takaa sitten pienempää ja nousee putkelle niin esteet ylittyvät hyvin ja mäki nousee. Tätä ei voinut oikein tehdä HiFillä. 

Josko tänään lähtisi uudestaan reissuun, kun homma maistuu ja siihen on tilaisuus.

3 kommenttia:

  1. Mukava tunnelma noissa lenkkikuvissasi.

    VastaaPoista
  2. Hienoja kuvia oot ottanu. Ja mukava kun ajo uudella pyörällä maistuu ja sujuu maastossakin.

    VastaaPoista
  3. Kiitos paljon molemmille! Pikkasen kuvankäsittelyä niin laimeat kännykkäkuvatkin heräävät eloon :) Ajo maistuu ja eilen ajoinkin sitten itärajalla mutkat soratielenkkinä. Hyvin pelaa siinäkin tarkoituksessa tuo pyörä.

    VastaaPoista