perjantai 8. huhtikuuta 2011

Skenaarioita

Asiat etenevät suunnitellusti, tekemistä on piisannut viimeisten viikkojen aikana.

Seuratyötä on tehty talven näennäisen hiljaiselon jälkeen kiihtyvällä tahdilla; Cyclos sai uuden hallituksen, joka aloitti käytännön työt tulevaa kautta silmällä pitäen. Talkoita on tehty virittämällä paikallisille marketeille ja urheilualan kaupoille pyöriä myyntikuntoon, olisikohan lähemmäs 200 pyörää tehty jo kaiken kaikkiaan? Ihmisiä on neuvottu ja opastettu pyörien hankinnassa. Roskan keruukeikkaa on tiedossa, em. hommien lisäksi. Tärkeätä hommaa pienelle seuralle pienen budjetin toiminnan pyörittämiseen. Onneksi talkoohenkeä on löytynyt ihan mukavasti.

Seuraväelle pidettiin pelisääntökeskustelu, jossa käytiin läpi kilpailemiseen ja harrastamiseen liittyviä asioita monelta eri kantilta. Sääntöjä, määräyksiä, suosituksia, ohjeita ja ylipäätänsä hyväksi koettuja asioita. Onneksi kokeneet konkarit ovat vielä mukana kuvioissa, joten tietoa saadaan siirrettyä tuoreemmille kasvoille. Kaikkien ei tarvitse hakata päätä samaan petäjään, voi sentään valita erin puun halutessaan...


Omalta osalta treenit ovat jatkuneet, edelleen painotus mäkitreenien ja voimapuolen harjoitteilla, tosin sekaan on jo tullut esim. Animal Spinniä, jotta kateissa olevaa pyöritystä saataisiin esille. Tuskallista hommaa talven jyystämisen jälkeen. Maastopyörällä ajetut n.2500km syksyn ja talven aikana ovat vieneet tehokkaasti pyörityskykyä alaspäin. Mutta eiköhän se taas siitä tule esiin aikanaan. Ovatpa jotkut hurjat ajaneet jo maantiepyörilläkin Kuusamossa, kelit tosin keikkuvat vielä varsin epävakaisina, joten vielä on jouduttu odottelemaan ajokauden kunnollista avautumista. Lisenssi tuli kuitenkin lunastettua, joten projekti "ISM-kekkerit 2011" otti taas askelen eteenpäin.

Uuden maantiepyörän speksailu kiihtyi odotetusti lähes ylikuumenemispisteeseen. Maastoon kun ei ole vielä asiaa ja 29er täysjoustolla ei ole hirveän motivoivaa jyystää kuivalla asfaltilla, vaikka sitä on joutunut olosuhteiden pakosta tekemään. Joten, armottoman metsästyksen jälkeen uusi ajopeli löytyi. Jos kaikki menee hyvin, ensiviikolla härveli on hyppysissä. Sitä odotellessa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti